Dit zag niemand aankomen: Dina Tersago komt met verrassend nieuws over Sanne uit 'Boer zkt Vrouw' Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dit zag niemand aankomen: Dina Tersago komt met verrassend nieuws over Sanne uit 'Boer zkt Vrouw'

Dit zag niemand aankomen: Dina Tersago komt met verrassend nieuws over Sanne uit 'Boer zkt Vrouw'

Afgelopen zondag kon boerin Sanne voor het eerst kennismaken met haar dates. Dat zorgde meteen voor heel wat tranen bij de melkveeboerin. Nu zondag lopen de emoties opnieuw hoog op in 'Boer zkt Vrouw'.

Melkveeboerin Sanne kon haar emoties amper de baas toen ze haar mannen ontmoette. "Het was nogal intens, ja", bekende ze eerder deze week al in Het Laatste Nieuws. "Ik had gehoopt dat ik al een sprankel of klik zou voelen bij onze eerste ontmoeting, maar dat gebeurde niet", aldus de 33-jarige boerin.

"Ik was ook overrompeld door al die aandacht, dat ben ik niet gewoon. Plots staan daar zeven mannen voor je neus. Speciaal voor mij. Ik had niet verwacht dat dat zo’n grote impact op me zou hebben", gaf ze toe. Maar net op het moment wanneer Sanne zich wat meer op haar gemak voelt, komt Dina opnieuw met een verrassing.

Surprise

Na een alpacawandeling met haar zeven mannen, staat er plots een nieuwe vrijgezel op haar erf. "Dit is dan meteen de surprise act", lacht Dina. Maar helaas loopt hun eerste ontmoeting eerder stroef. Wie Sanne uiteindelijk kiest om te verblijven op haar boerderij, zie nu zondag in 'Boer zkt Vrouw' op VTM.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws