"Doe even normaal!": Karen Damen bijt van zich af en reageert voor het eerst op massale kritiek Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Doe even normaal!": Karen Damen bijt van zich af en reageert voor het eerst op massale kritiek

"Doe even normaal!": Karen Damen bijt van zich af en reageert voor het eerst op massale kritiek

Karen Damen presenteert sinds enkele weken het gloednieuwe programma 'Wat Zou Jij Doen?' op VTM. Maar helaas krijgt de 49-jarige presentatrice ook heel wat kritiek te slikken. In Dag Allemaal reageert Karen nu voor het eerst op die slechte commentaar.

Karen Damen schittert al enkele weken als presentatrice van 'Wat Zou Jij Doen?' op VTM. Maar niet iedereen is fan van Karen als presentatrice. Zo schreef een recensent onder meer dat ze beter dicties zou volgen.

En die kritiek is ook Karen zelf niet ontgaan. "Mijn mama vond dat ik daarop moest reageren. 't Is ook niet dat ik 'Antwaarps theater' breng, hè. Maar ofwel wil je Karen Damen als presentatrice die zichzelf is, ofwel iemand die mooi AN praat. De twee samen, dat gaat niet", reageert ze deze week in Dag Allemaal.

Tom Waes

"Ik heb op Studio Herman Teirlinck gezeten (articuleert nadrukkelijk) en kan heel mooi Nederlands praten. Maar zeg nu zelf, dat zou redelijk onnatuurlijk overkomen. Mensen zouden denken: 'Karen, doe even normaal!' Als je Tom Waes hoort praten, die is even plat. Och, van zo'n kritiek lig ik niet meer wakker", besluit de presentatrice.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws