Dym, de verloofde van Jitske Van de Veire, verklapt nu al meer over hun bruiloft Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Dym, de verloofde van Jitske Van de Veire, verklapt nu al meer over hun bruiloft

Dym, de verloofde van Jitske Van de Veire, verklapt nu al meer over hun bruiloft

In november kwam het heuglijke nieuws naar buiten dat Jitske Van de Veire en haar vriendin Dym Berteyn zich verloofd hebben. Nu onthult ze in een interview meer over het aanzoek en welke plannen ze hebben voor hun huwelijk.

Jitske Van de Veire is al bijna twee jaar samen met haar partner Dym Berteyn. De dochter van de bekende radiopresentator Peter Van de Veire wachtte al een tijdje op een aanzoek, maar in november was het eindelijk zover. Ook Dym wist al langer dat ze wilde trouwen met Jitske. “Ik heb haar verlovingsring al gekocht toen we pas twee weken samen waren. Zó zeker was ik”, geeft ze toe aan Humo.

Het aanzoek was volgens Dym redelijk simpel, maar wel heel intiem. “Ik heb haar meegenomen naar een plekje in Gent dat erg bijzonder is voor ons en daar ben ik op één knie gegaan”, vertelt ze. Jitske kon het op dat moment bijna niet vatten. “Jits had er zo lang op gewacht dat ze me eerst niet geloofde en ze zei: ‘Méén je dat?’”, aldus Dym.

Ook hun bruiloft zal geen groots feest worden. “We dachten eerst aan een bescheiden feestje, maar zelfs dat idee hebben we laten varen”, biecht ze op. Zo vindt het koppel dat ze voor elkaar trouwen en dat daar niemand bij hoeft te zijn. “Een datum hebben we nog niet, maar als het aan mij lag, trouwden we morgen al”, besluit Dym.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws