Els De Schepper verscheurd van verdriet na overlijden van grote liefde Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Els De Schepper verscheurd van verdriet na overlijden van grote liefde

Els De Schepper verscheurd van verdriet na overlijden van grote liefde

Zo’n vijf jaar geleden moest Els De Schepper helaas afscheid nemen van ‘haar’ Adel, een Egyptische chirurg met wie ze jarenlang een onmogelijke liefde beleefde. Haar grote liefde stierf onverwacht in Dubai, net wanneer de cabaretière naar hem toe zou vliegen. Dat grote verlies heeft er bij Els stevig ingehakt. Daar getuigt ze nu voor het eerst over in Het Laatste Nieuws.

Het was liefde op het eerste gezicht tussen Els De Schepper en ‘haar’ Adel toen ze elkaar leerden kennen in Egypte. Drie jaar later bleek hun liefde helaas onmogelijk. “Adel was mijn grote liefde maar door stomme praktische zaken zijn we geen koppel gebleven”, bedenkt Els zich. Zo konden ze allebei hun carrière niet opzeggen. “Die verantwoordelijkheid wilde ik niet dragen, want wat als het zou mislukken?” De twee gingen - met veel pijn in het hart - als vrienden uit elkaar.

En dat bleven ze tot het einde. Maar met ouder worden ondervond Els dat ze het verkeerd had aangepakt. “Ik vond dat ik fouten had gemaakt. Ik wilde hem zeggen dat ik het anders had kunnen aanpakken”, klinkt het bij de cabaretière. Ze wilde Adel in Dubai om vergiffenis vragen. “Ik had nog maar net vliegtuigtickets gekocht toen ik werd opgebeld door een vrouwelijke collega-dokter uit Saoedi-Arabië. Adel was gestorven aan een hartaderbreuk, hij was 63”, vertelt Els diep bedroefd.

Nooit meer kunnen zeggen

“Geloof me, dat was keihard”, geeft ze toe. “Hij werd binnen de dag begraven, ik kon niet meer naar hem toe, terwijl ik hem nog zoveel wilde zeggen.” En daar heeft ze lang spijt van gehad. Maar vijf jaar later heeft de cabaretière het verlies van haar grote liefde eindelijk een plaats kunnen geven.

In haar nieuwe nummer ‘Unsaid’, een eerbetoon aan Adel, is Els klaar om haar verdriet en pijn te delen. “De boodschap van mijn nieuwe single is dan ook: ‘Wacht niet te lang om dingen uit te spreken, maar doe het met respect en liefde voor elkaar’”, aldus de zangeres.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws