Ging Nicol Kremers vreemd tijdens relatie? Peter Gillis zegt wat hij écht denkt Buitenlandse celebs
Buitenlandse celebs

Ging Nicol Kremers vreemd tijdens relatie? Peter Gillis zegt wat hij écht denkt

Ging Nicol Kremers vreemd tijdens relatie? Peter Gillis zegt wat hij écht denkt

Zo'n drie maanden geleden liet Peter Gillis plots weten dat hij en Nicol Kremers uit elkaar zijn gegaan. Net na de breuk werd er gefluisterd dat Nicol vreemd zou zijn gegaan tijdens hun relatie, maar gelooft Peter dat? In een nieuw interview zegt hij waar het op staat.

Peter Gillis en Nicol Kremers, die vooral bekend zijn geworden door het tv-programma 'Massa is Kassa', maakten in februari hun breuk bekend. "In goede harmonie hebben Nicol en ik besloten uit elkaar te gaan", klonk het op Instagram. "Dat doen we op een vriendschappelijke manier, want we hebben als maatjes nog wel veel plezier met elkaar. Maar voor ons beiden is het beter als we elk onze eigen weg inslaan", aldus de Oostappen-eigenaar.

Hoewel de breuk voor verdriet heeft gezorgd, staat Peter intussen wel al open voor een nieuwe vrouw in zijn leven. Dat verklapt hij zelf in een gesprek met het Nederlandse magazine Weekend. Ook geeft hij nog wat meer uitleg over de split met Nicol. "Op een gegeven moment gaat het niet meer en dan kun je er beter een punt achter zetten. In een relatie is het geven en nemen", zegt het 'Massa is Kassa'-gezicht.

Verzonnen

Net na de breuk werd er ook gezegd dat Nicol vreemd zou zijn gegaan toen ze nog samen was met Peter. Toch gelooft hij niet dat dat gebeurd is. "Je ziet foto's en dan zie je van achter al dat het Nicol helemaal niet is. Daar heb ik niks aan", bedenkt hij zich. "Ik hoef die vrouw echt niet in bescherming te nemen, maar mensen moeten geen dingen verzinnen", onderstreept Gillis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws