Kim Van Oncen verrast met compleet nieuwe look: "Jij staat echt met alles" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Kim Van Oncen verrast met compleet nieuwe look: "Jij staat echt met alles"

Kim Van Oncen verrast met compleet nieuwe look: "Jij staat echt met alles"

Kim Van Oncen heeft haar volgers serieus doen schrikken op Instagram. De actrice en Radio2-presentatrice ziet er plots compleet anders uit. Haar hele lichaam is bedekt met grote tatoeages. Maar haar nieuwe look is slechts tijdelijk.

Kim Van Oncen stelt al haar Instagramvolgers meteen gerust. “Geen midlifecrisis (nog niet)”, knipoogt de actrice. “Wel een rol in de nieuwe Streamz-reeks ‘Onderhuids’.” En daarvoor ruilde de actrice haar brave look even in voor een iets ruigere.

“Ik dacht even dat het echt was”, schrikt één van haar volgers. Toch lijken de meesten wel fan van de look. “Omg, epic”, “En het staat u nog ook”, “Jij staat ook met alles, hé” en “Ruig meid”, lezen we in de comments. “Graaf”, vindt ook Astrid Coppens.

‘Dertigers’-reünie

De serie gaat over een kliniek voor plastische chirurgie en is vanaf nu te zien op Streamz. De actrice zal in de vijfde aflevering haar opwachting maken. Leuk detail: Kim, die deel uitmaakte van de oorspronkelijke cast van ‘Dertigers’, duikt in de reeks op naast Idalie Samad, Ada in de nieuwe reeks. “Oh en ‘Dertigers’ 1.0 en 2.0 united on set”, glundert de actrice. “Geweldig”, “Zalig” en “Kijk er al naar uit om de reeks te zien”, schrijven enkele enthousiaste fans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws