Enorm pijnlijk voor Antony Van der Wee: Karen Damen neemt zeer drastische beslissing na scheiding Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Enorm pijnlijk voor Antony Van der Wee: Karen Damen neemt zeer drastische beslissing na scheiding

Enorm pijnlijk voor Antony Van der Wee: Karen Damen neemt zeer drastische beslissing na scheiding

Karen Damen maakte twee maanden geleden bekend dat ze gaat scheiden van haar partner Antony Van der Wee. De twee waren maar liefst 17 jaar samen. Nu heeft de presentatrice nog een drastische beslissing genomen.

"Soms blijven dromen duren. En soms niet. Met pijn in het hart maar met alle liefde en respect voor elkaar hebben Antony en ik beslist om een punt te zetten achter ons huwelijk en elk onze eigen weg te gaan." Met die woorden kondigde Karen eind november haar relatiebreuk aan met Antony Van der Wee, met wie ze ook een zoon heeft van 13 jaar, Sky.

Hoewel het nieuws voor velen als een verrassing kwam, was de beslissing om te scheiden al een tijdje geleden genomen. De breuk met Antony is dan ook een afgesloten hoofdstuk voor Karen. En dat laat ze nu ook zien op haar sociale media. Zo verwijderde Karen zopas alle gezamenlijke foto's met Antony van haar Instagrampagina. De presentatrice is dus duidelijk klaar voor een nieuwe start!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws