Er is verrassend nieuws uitgelekt over aanhouding Sven Pichal: "Uitzonderlijke situatie" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Er is verrassend nieuws uitgelekt over aanhouding Sven Pichal: "Uitzonderlijke situatie"

Er is verrassend nieuws uitgelekt over aanhouding Sven Pichal: "Uitzonderlijke situatie"

Je kon er de laatste weken niet omheen: Radio2-stem Sven Pichal is opgepakt voor het bezit en verspreiden van beelden van kindermisbruik. Nu is er meer nieuws naar buiten gekomen over zijn eventuele verdere aanhouding.

Sven Pichal, vooral bekend van ‘De inspecteur’ op Radio2, zit al zo’n drie weken in de cel op verdenking van het bezit en het verspreiden van beelden van kindermisbruik. Twee weken geleden besliste de raadkamer van Antwerpen nog om de presentator vrij te laten, met een enkelband weliswaar. Maar diezelfde dag ging het parket al in beroep, waardoor Pichal zeker nog twee weken achter slot en grendel moest blijven.

Gisteren was dus opnieuw een belangrijke dag aangebroken voor de radiostem, want de kamer van inbeschuldigingsstelling zou opnieuw beslissen of Pichal de gevangenis mocht verlaten. Tot iedereens grote verbazing is de zaak zojuist uitgesteld, op vraag van zijn advocaat Walter Damen

Nog nooit meegemaakt

“Er is een uitzonderlijke situatie die moet worden opgehelderd, pas daarna kan het verder behandeld worden”, laat Damen weten aan VRT NWS. “Ik heb dit nog nooit meegemaakt”, klinkt het. Wat die uitzonderlijke situatie dan kan zijn, is niet duidelijk. De zaak zou pas volgende week verder behandeld worden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws