Erik Van Looy moet steeds meer make-up dragen: presentator onthult nu ook waarom Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Erik Van Looy moet steeds meer make-up dragen: presentator onthult nu ook waarom

Erik Van Looy moet steeds meer make-up dragen: presentator onthult nu ook waarom

Erik Van Looy was deze week jarig. Op 26 april mocht de ‘De Slimste Mens ter Wereld’-presentator 61 kaarsjes uitblazen. Eén ding is zeker: je zou het hem duidelijk niet toegeven. Of heeft hij dat aan zijn make-up te danken?

Erik Van Looy is woensdag 61 jaar jong geworden. Maar de presentator lijkt zijn verjaardag nooit uitbundig te vieren. “Het is gewoon een jaar extra”, vertelt hij bij Peter Van de Veire en Kim Van Oncen op Radio2. Maar een jaartje ouder of niet, de presentator blijft er even charmant uitzien.

Zijn geheim? Een laagje make-up. Iets wat Erik vaker en vaker doet. Meer nog, de presentator gaat zelfs geen enkele televisiestudio meer binnen zonder zich eerst wat op te smukken. “Als ik op televisie kom of een fotoshoot heb, draag ik inderdaad make-up”, geeft hij toe bij Radio2. Maar dat is niet op eigen initiatief. Zijn schminkster wees hem er namelijk op dat het hoog tijd was dat hij met make-up zou beginnen, ook in het dagelijkse leven. Omdat hij een jaartje ouder wordt?

Eriks make-upkast

Uiteraard is zijn schminkster niet altijd in de buurt. En dan staat de presentator er alleen voor. “Ze is uiteraard niet altijd mee, dus heb het dan maar zelf geleerd om make-up aan te brengen”, vertelt Erik op de radio. “Vandaag heb ik het bijvoorbeeld zelf gedaan. Ik gebruik een primer, fond de teint en dan de poeder erop. Het is een routine geworden.” In ieder geval een geslaagde routine.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws