Eva Pauwels verklapt hoe het écht zit tussen haar en haar ex Jacques Vermeire Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Eva Pauwels verklapt hoe het écht zit tussen haar en haar ex Jacques Vermeire

Eva Pauwels verklapt hoe het écht zit tussen haar en haar ex Jacques Vermeire

Eva Pauwels was zo’n vijf jaar getrouwd met Jacques Vermeire. In 2001 scheidden ze, maar hoe zit het nu tussen de twee? In een nieuw interview onthult ze daar zelf meer over.

In ‘De Vermeires’ schitteren niet alleen Jacques Vermeire en zijn twee kinderen Julie en Maxime. Ook de ex-vrouw van Jacques, Eva Pauwels, duikt op in de nieuwe realityreeks. In de tweede aflevering brachten Julie en Maxime namelijk een bezoekje aan hun mama. De band tussen hen is weer hersteld nadat Eva jaren door een moeilijke periode ging.

Hoewel het nu terug goed gaat tussen Eva en haar kinderen, heeft ze wel geen contact met Jacques. “Jacques houdt liever afstand”, geeft ze eerlijk toe aan Dag Allemaal. “Ik vind dat ergens wel jammer, want we zijn altijd goed met elkaar overeengekomen”, klinkt het. “Maar ik snap het ergens wel. Er is zoveel gebeurd”, zegt ze.

Toch weet ze dat ze altijd op Jacques kan rekenen en dat hij haar nooit in de steek zou laen. “Diep vanbinnen ziet hij me graag en ik zal hem ook altijd graag zien”, biecht Eva op. Toch hoopt ze dat ze nog eens samen aan tafel zouden kunnen zitten, bijvoorbeeld als Julie ooit trouwt. “Maar Jacques heeft tijd nodig”, verduidelijkt ze. “Hij weet dat mijn deur openstaat. Als hij eens wil komen piepeloeren, is hij welkom”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws