'2DEZIT'-acteur Nathan Bouts zopas papa geworden op zijn 25e: "Wat een schatje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'2DEZIT'-acteur Nathan Bouts zopas papa geworden op zijn 25e: "Wat een schatje"

'2DEZIT'-acteur Nathan Bouts zopas papa geworden op zijn 25e: "Wat een schatje"

Leuk babynieuws voor Nathan Bouts. De 25-jarige acteur, onder andere bekend van ‘wtFOCK’ en recenter nog ‘2DEZIT’, heeft zijn eerste kindje verwelkomd. Dat maakt hij zelf bekend op Instagram.

Sinds vorige week mogen Nathan Bouts (25) en zijn vriendin Xena Possemiers zich trotse ouders noemen van hun eerste kindje samen. Op maandag 20 februari mochten ze hun dochtertje eindelijk in de armen sluiten. Op Instagram laat de acteur al een glimp van zijn pasgeboren baby’tje zien. De naam van hun kleine spruit maakten ze nog niet bekend.

De felicitaties stromen binnen onder het kiekje van hun kersverse dochtertje. “Oooh, proficiat”, “Geniet van jullie wondertje”, “Congrats”, “Zo schattig”, “Smelt”, “Wat een schatje” en “Fantastisch, dikke proficiat”, luidt het in de comments. Ook ‘Thuis’-actrice Lauren Müller, ‘Familie’-acteur Aaron Blommaert en StuBru-stem Flowindey feliciteren de kersverse papa uitgebreid.

Hoewel Nathan slechts 25 jaar oud is, was hij helemaal klaar voor het vaderschap. “We stonden ervoor open, maar het was toch even schrikken toen we het nieuws vernamen”, gaf de jonge acteur eerder toe in HUMO. “Nu, we dachten al snel: dit voelt heel goed. Ik weet: we zijn jong, mijn vriendin studeert nog, ik kom als acteur nog maar net kijken. Allemaal redenen om het niet te doen. Maar we kijken gigantisch hard uit naar de komst van onze dochter. Het is één van de mooiste dingen die je kunt meemaken”, aldus de acteur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws