Na borstkankerbehandeling maakt Ann Van den Broeck fantastisch nieuws bekend Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na borstkankerbehandeling maakt Ann Van den Broeck fantastisch nieuws bekend

Na borstkankerbehandeling maakt Ann Van den Broeck fantastisch nieuws bekend

Het zijn geen gemakkelijke tijden geweest voor Ann Van den Broeck. Afgelopen zomer kreeg de musicalactrice te horen dat ze aan borstkanker leed. Gelukkig is ze intussen goed op weg naar de genezing. Er is geen zieke cell meer in haar lichaam te bespeuren. En alsof dat niet genoeg is, kondigt Ann nog meer groot nieuws aan.

Ann Van den Broeck mag een droom van haar bucketlist afvinken. Nu de musicalactrice haar stem nog niet optimaal kan gebruiken, heeft ze haar tanden gezet in een gloednieuw project. Ze brengt binnenkort, op 28 maart om precies te zijn, haar allereerste kinderboek op de markt. Het boek heet ‘Annie Pannie’ en straalt naar eigen zeggen volledig ‘Ann’ uit: het is dan ook een mooie combinatie van verhalen en muziek voor kleuters.

“De drie personages, Pepper, Billie en Annie Pannie, maken allerlei avonturen mee. De liedjes schreef ik bewust met heel eenvoudige akkoorden zodat je die zelf gemakkelijk kan spelen”, vertelt de schrijfster in ‘Play Café’ op Play4. De inspiratie voor haar kinderboek haalde Ann bij haar nichtjes, die niet toevallig Pepper en Billie heten.

“Tijdens de eerste lockdown werd ik meter van Pepper. Ik mocht haar niet bezoeken, ik kon haar alleen zien via FaceTime. Dus ik schreef een liedje, zodat ze mijn stem zou kennen”, legt de musicalactrice uit. Wat begon als een klein slaapliedje werd al snel een verhaal met geluidjes erbij. En plots kwam ‘Annie Pannie’ tot stand, een project waar misschien wel veel meer in zit. Ann ziet het groots: een tv-programma, een theaterstuk... Wordt dus vervolgd.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws