Evi Hanssen moet plots wat van het hart over Lisa-collega Hilde De Baerdemaeker Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Evi Hanssen moet plots wat van het hart over Lisa-collega Hilde De Baerdemaeker

Evi Hanssen moet plots wat van het hart over Lisa-collega Hilde De Baerdemaeker

Lisa’ loopt op zijn einde, de laatste opnamedagen zijn intussen achter de rug. Voor Hilde De Baerdemaeker werd het afgelopen jaar extra leuk op de set, want beste vriendin Evi Hanssen vervoegde eind 2022 de cast van de telenovelle. Op deze bijzondere dag moet zij nu wat kwijt over Hilde.

In november 2022 maakte Evi Hanssen haar intrede in ‘Lisa’. Niet alleen in de reeks, maar ook in het echt gaan zij en Hilde De Baerdemaeker als de beste vriendinnen door het leven. Nu ze elkaar een pak minder gaan zien, zullen ze elkaar waarschijnlijk heel hard missen. Maar het einde van de telenovelle betekent natuurlijk niet het einde van hun hechte vriendschap. Hilde mocht gisteren namelijk 45 kaarsjes uitblazen en dat liet Evi niet zomaar aan zich voorbijgaan.

Hilde werd op Instagram stevig in de bloemetjes gezet. “Deze queen is jarig vandaag”, schrijft Evi bij een prachtige foto van haar beste vriendin op haar verhaal. Aan lovende woorden geen gebrek. “Inspirerend. Grappig. Wijs. Lief. Zorgzaam. Een hart van goud”, somt de actrice al Hildes goede eigenschappen op. “Volg haar en strooi duizend hartjes”, roept ze haar volgers ten slotte op. Wat een mooie vriendschap!

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws