Vreselijk voor Kelly uit 'Blind Gekocht': experte verliest papa van haar zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Vreselijk voor Kelly uit 'Blind Gekocht': experte verliest papa van haar zoontje

Vreselijk voor Kelly uit 'Blind Gekocht': experte verliest papa van haar zoontje

Het zijn vreselijke tijden voor Kelly Claessens (41). De interieurexperte uit ‘Blind Gekocht’ moest onverwacht afscheid nemen van haar ex-vriend, Benoit Deneufbourg, de papa van haar zoontje. Dat droevige nieuws maakte ze zelf bekend via Instagram.

Benoit Deneufbourg, de ex-partner van ‘Blind Gekocht’-gezicht Kelly, is dinsdag plots overleden. De twee hadden samen een zoontje, Leon. Waaraan Benoit precies gestorven is, is niet bekend. “Het hart is gebroken”, schrijft de interieurexperte diep bedroefd bij een foto van vader en zoon op Instagram. “De beste papa voor Leon. We gaan je echt missen. Eeuwige liefde.”

De steunbetuigingen stromen binnen onder de prachtige foto van Benoit en de kleine Leon. “Heel veel sterkte voor jou en de familie”, “Bijzonder jammer, veel goede moed!”, “Mijn oprechte deelneming”, “Ik wens je veel troost toe” en “Dikke knuffel aan Leon”, lezen we in de comments. Ook ‘Blind Gekocht’-presentator Jani Kazaltzis, Kim Van Oncen en ex-‘Thuis’-actrice Tina Maerevoet steken Kelly een hart onder de riem.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws