"Kon niet stoppen met huilen": pijnlijk moment voor Ann Van den Broeck Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Kon niet stoppen met huilen": pijnlijk moment voor Ann Van den Broeck

"Kon niet stoppen met huilen": pijnlijk moment voor Ann Van den Broeck

Momenteel schittert Ann Van den Broeck opnieuw op de planken met ‘Calendar Girls’, en dat terwijl ze volop aan het herstellen is van borstkanker. Stap voor stap gaat het de goede richting uit. Maar in de podcast ‘De spiegel’ blikt de musicalactrice nu terug op haar lijdensweg.

Eind december liet Ann Van den Broeck weten dat er geen zieke cel meer in haar lijf te bespeuren was. “Complete pathologische respons. Het beste scenario dat er kon liggen. I killed the motherfucker”, schreef de actrice op Instagram. Maar de weg ernaartoe was allesbehalve gemakkelijk. Ze heeft een erg zwaar parcours achter de rug: wekenlange chemo, een zware operatie én bestralingen.

De operatie was het minste van haar zorgen. Ze hield er dan wel een groot litteken aan over, maar ook dat zal met tijd verdwijnen. "Je gaat het volgend jaar niet meer zien, denk ik", bedenkt Ann zich in de podcast. Veel erger dan de operatie was het moment waarop de poortkatheter werd gestoken, waar ze de chemo aansloten. "Dat kwam op een moment waarop ik dat allemaal nog niet had geplaatst. Ik wist nog maar een paar weken dat ik ziek was en die behandeling moest laten doen”, vertelt de musicalster openhartig.

Vreselijk

"Ik lag daar op die tafel, bij bewustzijn", kan ze zich nog levendig herinneren. “Het was een assistente of een stagiaire die dat deed en ik had te weinig verdoving gekregen. Alles viel toen tegen. Dat overviel mij en ik kon niet stoppen met huilen”, vervolgt Ann. “Dat vond ik veruit het vreselijkst.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws