Ex-Miss België Chayenne Van Aarle geeft update over gezondheid na zwaar ongeval Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle geeft update over gezondheid na zwaar ongeval

Ex-Miss België Chayenne Van Aarle geeft update over gezondheid na zwaar ongeval

Vorige maand overleefde Chayenne Van Aarle een horrorcrash. De ex-Miss België werd in kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis en momenteel is ze nog steeds aan het herstellen. In een nieuw interview laat ze weten hoe het nu met haar gaat.

Op 7 februari kwam er verschrikkelijk nieuws naar buiten over Chayenne Van Aarle. Zo reed ze achteraan in op een vrachtwagen op de E17 en er werden geen remsporen gevonden. “Ik lééf nog, wat op zich een wonder blijkt, als ik de foto’s van het wrak bekijk”, vertelt de ex-Miss België aan Het Laatste Nieuws.

Ze raakte gewond op verschillende plekken, maar de draadjes die nog in haar lichaam zaten, zijn ondertussen verwijderd. Ook heeft Chayenne al goed nieuws te horen gekregen van de dokter. “De hersenschudding is zo goed als genezen en de wonden herstellen ook goed”, klinkt het opgelucht. Toch heeft ze wel nog veel last van haar rug.

“Eén van mijn ruggenwervels liep een barst op en die moet nu uit zichzelf herstellen”, legt ze uit. “Ik ondervind er vooral wat hinder van bij het huishouden. Maar ik klaag niet”, aldus Chayenne. “Al wat er zich nu aanbiedt in mijn leven: ik zie het als een tweede kans. En die grijp ik volledig”, besluit ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws