'Familie'-acteur Jo Hens (35) neemt drastisch besluit: "Het is allemaal heel snel gegaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-acteur Jo Hens (35) neemt drastisch besluit: "Het is allemaal heel snel gegaan"

'Familie'-acteur Jo Hens (35) neemt drastisch besluit: "Het is allemaal heel snel gegaan"

Je kan het je bijna niet voorstellen, maar Jo Hens ging ooit met een volle kop haar door het leven, in zijn beginjaren bij 'Familie' bijvoorbeeld nog. Maar helaas begon de acteur zijn haren al snel kwijt te raken. Daarom nam hij op jonge leeftijd al een ingrijpende beslissing.

Jo Hens, die al 14 jaar de rol van Niko Schuurmans vertolkt in ‘Familie’, was pas vooraan in de twintig toen zijn haar al opvallend dunner werd. “‘Zie hoe kaal ik aan het worden ben’, dacht ik bij élke foto van mezelf”, vertelde de 35-jarige acteur daar een tijdje terug over in Het Laatste Nieuws. “Ik was daar constant mee bezig.”

Even hield hij het vol om zijn snel dunner wordende kapsel onder petjes weg te stoppen. “Maar dat begon mij echt te storen en dat wilde ik niet”, vervolgt Jo. Op zijn 25ste besloot hij uiteindelijk zijn haren volledig af te scheren. “Dan is het snel gebeurd. Klaar. Trouwens: kaal zijn en een baard hebben is in de mode, hé!”, lachte hij. “Je moet dat accepteren en keihard rocken.”

"Het hoort bij Niko"

“Ik kom er wel goed mee weg, vind ik”, denkt Jo erover. Van zijn typische stoppelbaard nam de acteur nooit afscheid. “Die heb ik trouwens altijd al gehad, dat is niet ter compensatie, of zo”, legde hij uit. “Ik ben intussen al zo lang kaal dat ik het zelfs raar vind om mezelf met haar te zien op beelden van vroeger. Mijn personage Niko heeft precies nooit haar gehad, kaal zijn hóórt bij hem”, aldus het ‘Familie’-gezicht.

'Familie'-acteur Jo Hens (35) neemt drastisch besluit: "Het is allemaal heel snel gegaan"
Niko mét haar zag er trouwens zo uit, Bron: VTM
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws