'Familie'-actrice Sandrine André deelt aangrijpend nieuws: "Heel veel sterkte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

'Familie'-actrice Sandrine André deelt aangrijpend nieuws: "Heel veel sterkte"

'Familie'-actrice Sandrine André deelt aangrijpend nieuws: "Heel veel sterkte"

Sandrine André heeft een bijzonder moeilijke dag achter de rug. Dat laat de 50-jarige 'Familie'-actrice weten via Instagram.

Zo was het op 19 november exact 12 jaar geleden dat haar mama, actrice Mieke Verheyden, overleden is. "Dag mama, vandaag alweer 12 jaar geleden dat ik afscheid van je moest nemen", schrijft Sandrine op Instagram bij een foto van haar en haar mama.

"Afgelopen week luisterde ik naar de podcast 'Na de rouwstoet' op VRT MAX waar Nona Van Braeckel samen met anderen vertelt hoe het is om al jong een ouder te verliezen. Zelf was ik 35 toen papa en 38 toen mama stierf dus niet meer zó jong. Toch heeft deze podcast ook mij heel erg geraakt en veel steun gegeven", aldus Sandrine.

Veel steun

"Het diepe verdriet van rouwen is bij mij ondertussen gaan liggen", gaat ze verder. "En er is de rust dat ik hen allebei altijd verteld heb hoe graag ik hen zag", sluit ze haar bericht af. Heel wat mensen willen de 'Familie'-actrice dan ook een hart onder de riem steken. "Heel veel sterkte", "Dikke knuffel" en "Veel moed", klinkt het onder meer in de reacties onder de Instagrampost.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws