Gaat Jo Hens trouwen? 'Familie'-acteur verklapt plots schitterend nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gaat Jo Hens trouwen? 'Familie'-acteur verklapt plots schitterend nieuws

Gaat Jo Hens trouwen? 'Familie'-acteur verklapt plots schitterend nieuws

Jo Hens, Niko uit ‘Familie’, is al twaalf jaar samen met zijn vriendin Joke. En de liefde is na al die jaren nog steeds even groot. Zo groot zelfs dat de huwelijksklokken er binnenkort zullen luiden?

In ‘Familie’ hangt Niko’s relatie met Mieke (Caroline Maes) - waar ze ook mag zijn - aan een zijden draadje. In het echte leven heeft Jo Hens meer geluk! De acteur is al twaalf jaar gelukkig samen met zijn vriendin Joke, die hij doodgraag ziet. “Eeuwige liefde is een mooi begrip. Ik geloof daar ook in”, zegt hij in Dag Allemaal. Toch durft hij nog niet uit te spreken dat hij zijn lief eeuwig graag zal zien.

“Niet omdat ik twijfel, maar gewoon omdat ik dat nu nog niet weet. Mensen veranderen. Zij, en ik ook. Ik zie Joke doodgraag, maar niemand weet wat er over pakweg dertig jaar in z'n leven gebeurt”, legt Jo uit. “Máár ik zou het fantastisch vinden als ik over 50 jaar nog evenveel van Joke hou als nu.” Zij is dan ook de vrouw met wie hij dolgraag in het huwelijksbootje zou stappen.

Huwelijksaanzoek

“Een huwelijk komt er zeker van, ooit. Op een dag wil ik wel trouwen”, onthult de ‘Familie-acteur. “We hebben een nonkel en tante die na twintig jaar samen zijn ineens zeiden: 'Gaan we niet trouwen?' Zo zal dat bij mij waarschijnlijk ook zijn. Joke mag zich dus nog aan een huwelijksaanzoek verwachten”, glundert Jo.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws