Gert Verhulst in de wolken door dit fantastische nieuws: "De kers op de taart" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gert Verhulst in de wolken door dit fantastische nieuws: "De kers op de taart"

Gert Verhulst in de wolken door dit fantastische nieuws: "De kers op de taart"

Eerder deze week heeft Gert Verhulst fantastisch nieuws te horen gekregen. De bedenker en hoofdrolspeler van de Studio 100-musical 'Vergeet Barbara' heeft namelijk een bijzondere prijs in ontvangst mogen nemen.

Afgelopen dinsdag vond de prijsuitreiking van de Ultimas plaats. Dat zijn de cultuurprijzen van de Vlaamse overheid. Vlamingen konden recent hun stem uitbrengen en 'Vergeet Barbara' kreeg de 'Ultima Publieksprijs'. Deze musical, die Gert bedacht heeft, is een eerbetoon aan zijn grote idool Will Tura en zijn nummers komen gedurende de voorstelling dan ook veelvuldig aan bod. Gert kan het bijna niet geloven dat hij de publieksprijs mee naar huis mag nemen.

"Het begon als een cadeau voor Will Tura en groeide uit tot een succesvolle musical die gekoesterd wordt door het grote publiek", klinkt het. "Deze prijs is de kers op de taart", aldus de baas van Studio 100. Ook regisseur Tijl Dauwe reageert enthousiast. "Will Tura heeft prachtige liedjes geschreven en ik denk dat daardoor de mensen de musical echt in hun hart gesloten hebben. Er is heel hard gewerkt, zowel voor als achter de schermen, dus het is een enorm fijne erkenning", zegt hij trots.

Must see

Wie Gert, maar ook James Cooke, Jonas Van Geel, Jelle Cleymans en Free Souffriau wil zien schitteren in 'Vergeet Barbara', moet er snel bij zijn. De bekroonde musical is nog tot en met twee juli te zien in het Studio 100 Pop-up Theater in Puurs.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws