Geweldig! Dimitri Vegas en Anouk Matton hebben iets bijzonders te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Geweldig! Dimitri Vegas en Anouk Matton hebben iets bijzonders te vieren

Geweldig! Dimitri Vegas en Anouk Matton hebben iets bijzonders te vieren

Dimitri Vegas en Anouk Matton zijn intussen al bijna zes jaar getrouwd en nu hebben ze weer iets leuks te vieren. Op haar Instagramverhaal onthult de blondine daar meer over en ze zet meteen haar man in de bloemetjes.

Veel Vlamingen hebben onlangs Anouk Matton beter leren kennen in 'The Masked Singer'. De dj zat namelijk verscholen in het pak van Vlinder en ze wist zowel de kijkers thuis als de jury te imponeren met haar zangtalent. Net na haar uitschakeling bracht ze zelfs een eerste Nederlandstalige single uit: 'Neem Ik Je Mee'.

Anderen zullen haar dan weer vooral kennen als de vrouw van Dimitri Vegas. De tortelduifjes zijn namelijk al heel wat jaren samen en in 2017 stapten ze nog in het huwelijksbootje op Ibiza. Zo'n vier jaar later bezegelden ze ook hun liefde met een kindje, want in de zomer van 2021 mochten ze hun zoontje London in de armen sluiten.

Feest

Nu heeft het gezinnetje weer iets speciaals te vieren, want afgelopen dinsdag was Dimitri jarig. De dj mocht 41 kaarsjes uitblazen en daarom plaatst Anouk een mooie boodschap op haar Instagramverhaal. "Gelukkige verjaardag aan mijn man", schrijft ze onder een knap plaatje van hun drietjes.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws