Goedele Liekens onthult pikante details over haar seksleven: "Lekker sappig" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Goedele Liekens onthult pikante details over haar seksleven: "Lekker sappig"

Goedele Liekens onthult pikante details over haar seksleven: "Lekker sappig"

Goedele Liekens heeft in Nina een column over seks en relaties. Joe-presentatrice Anke Buckinx is grote fan van haar artikels, maar ze wil graag nog wat meer te weten komen over de ‘O-shot’.

Voor de Joe-reeks 'In bed met Anke’ ging presentatrice Anke Buckinx een nachtje slapen bij politicus en seksuologe Goedele Liekens. In haar column in Nina - waar Anke dol op is - had ze het eerder al eens over haar ‘O-shot’. De Joe-radiostem wil nu van Goedele te weten komen wat dat juist is.

Een ‘O-shot’ of ‘Orgasme-shot’ is een soort algemene verjonging van de vagina. De behandeling zorgt er daarnaast ook voor dat het seksuele genot van de vrouw verhoogd wordt en een orgasme kan zo ook intenser beleefd worden. “Het is iets dat ze vaginaal inspuiten”, legt de seksuologe uit.

“Er wordt bloed getrokken en ze halen daar extra bloedplaatjes uit. Dat injecteren ze vaginaal en rond de clitoris en dat heeft een soort regenererend effect”, aldus Goedele. Iemand die het al had laten doen sprak er vol lof over. “Dan is het lekker sappig en vochtig”, klinkt het. Voor Goedele is het nog te vroeg om over het resultaat te oordelen, want ze heeft de ‘O-shot’ nog maar pas laten doen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws