Grote bezorgdheid om Junior Planckaert: zijn hij en Pauline De Vos uit elkaar? Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Grote bezorgdheid om Junior Planckaert: zijn hij en Pauline De Vos uit elkaar?

Grote bezorgdheid om Junior Planckaert: zijn hij en Pauline De Vos uit elkaar?

Junior Planckaert vond anderhalf jaar geleden de liefde bij Pauline Devos in ‘Junior op zoek naar de liefde’. Maar is de vlam nu alweer uitgedoofd? Hun volgers doen een verontrustende ontdekking op sociale media.

Vorig jaar begon Junior Planckaert in zijn eigen datingprogramma ‘Junior op zoek naar de liefde’ zijn zoektocht naar ware liefde. Hij viel als een blok voor Pauline De Vos, met wie hij intussen anderhalf jaar een koppel vormt. Of is dat sprookje intussen al voorbij? Fans van de Planckaerts beginnen zich namelijk serieus zorgen te maken over de tortelduifjes.

Zo is het al lange tijd geleden dat we de twee op sociale media nog in elkaars gezelschap zagen. Ook in Paulines overzicht van de maand augustus op Instagram is bijvoorbeeld geen spoor van Junior te bekennen. De ene na de andere ongeruste vraag duikt op in de comments. “Waar is Junior?”, “Zijn jullie niet meer samen?”, “Dat vraag ik mij ook al een tijdje af” en “Ik vrees dat het gedaan is, wat jammer”, lezen we talloze keren tussen de comments.

Eind juli

De laatste keer dat ze als koppel iets deelden, was op Juniors verjaardag twee maanden terug. Wel weten we dat Pauline eind juli nog afzakte naar Frankrijk om een handje te helpen op de glamping van de familie Planckaert. Voor de rest bleef het stil rond de twee, zowel op de sociale media van Pauline als die van Junior. Ook hij krijgt bezorgde reacties van zijn volgers. Er lijkt duidelijk iets aan de hand, maar tot nu toe hebben ze nog niet gereageerd op de geruchten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws