Grote tegenslag voor Mageno, de zoon van Stephanie Planckaert: "Heel veel last" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Grote tegenslag voor Mageno, de zoon van Stephanie Planckaert: "Heel veel last"

Grote tegenslag voor Mageno, de zoon van Stephanie Planckaert: "Heel veel last"

Mageno Timmerman, de zoon van Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman, heeft minder leuk nieuws te melden. De wielrenner kampte tijdens de koers met een probleem waardoor hij minder goed kon presteren. Op zijn Instagrampagina vertelt hij daar zelf meer over.

Stephanie Planckaert en Christopher Timmerman hebben samen drie kinderen: Iluna, Mageno en Elara. Hun zoon, die intussen al vijftien jaar oud is, focust zich momenteel volop op zijn wielercarrière. Net zoals zijn grootvader Eddy Planckaert scheert hij bovendien ook hoge toppen. Afgelopen weekend eindigde hij zelfs nog op de eerste plaats.

Enkele dagen na die overwinning, was het alweer tijd voor de volgende wedstrijd. "Nieuwe dag, nieuwe koers!", schrijft hij onder een filmpje op zijn Instagrampagina. Helaas presteerde hij daar wat minder. "Ik had heel veel last van krampen vanaf het begin", geeft hij toe. "Dus het werd een kwestie van doorbijten", aldus Mageno.

Steun 

Door die krampen behaalde hij jammer genoeg geen podiumplaats. "Doorbijten om dan uiteindelijk in de sprint op de zevende plaats te eindigen", besluit hij. Zijn volgers vinden alvast dat hij goed gereden heeft. "Machien", "Sterk", "Mentaal telt evenveel als fysiek" en "La machine Belge", reageren zij onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws