Gustaph klapt uit de biecht over drugsgebruik: "Toen is het fout gegaan" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Gustaph klapt uit de biecht over drugsgebruik: "Toen is het fout gegaan"

Gustaph klapt uit de biecht over drugsgebruik: "Toen is het fout gegaan"

Gustaph, die vorige week nog in de finale van het Eurovisiesongfestival schitterde, praat in een nieuw internieuw niet alleen over zijn muziekcarrière maar ook over zijn privéleven. Zo gaat het onder andere over drugs en dan doet hij plots een opvallende bekentenis.

Niet alleen in de preselecties van 'Eurosong' wist Gustaph het publiek te overtuigen, ook op het Eurovisiesongfestival in Liverpool waren ze onder de indruk van de zanger. Zo eindigde hij op de zevende plaats in de grote finale. Een prachtige prestatie, maar ook het winnen van de preselecties vond hij al heel bijzonder.

"Ben ik aan het trippen?", vroeg de zanger toen zelfs aan Peter Van de Veire. "Ik was in shock. Ik had die overwinning totáál niet zien aankomen", vertelt Gustaph in een gesprek met Humo. Als hij vervolgens de vraag krijgt voorgeschoteld of hij ooit al echt heeft getript, verklapt hij meer over een angstaanjagende gebeurtenis.

Brownie

"In mijn vroege twenties heb ik ooit de vergissing begaan om in een Amsterdamse koffieshop een brownie te eten die weed en paddo's bevatte", geeft hij toe. Hij voelde niet meteen iets, dus hij besloot om er nog één te eten. "Toen is het fout gegaan: ik raakte in paniek en ik herinner me ook dat er dubmuziek werd gespeeld, en dat de delay op de drums eindeloos leek te duren", lacht Gustaph.

Gelukkig hebben zijn vrienden hem toen naar zijn hotelkamer gebracht waar hij tot rust kon komen. "Een ervaring die ik nooit meer wilde meemaken, en die ik ook nooit meer héb meegemaakt", aldus de zanger. Sindsdien doet Gustaph geen drugs meer. "Al neem ik weleens een trekje als vrienden een jointje roken. En ik drink ook graag iets", klinkt het.

4 claps
1 bezoekers

Populair

Laatste nieuws