"Ik hou zoveel van je": Tatyana Beloy maakt prachtig nieuws bekend over zoontje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Ik hou zoveel van je": Tatyana Beloy maakt prachtig nieuws bekend over zoontje

"Ik hou zoveel van je": Tatyana Beloy maakt prachtig nieuws bekend over zoontje

Tatyana Beloy, presentatrice van ‘Big Brother’ en ‘Play Café’, stapte in 2020 in het huwelijksbootje met haar man, Konrad. Niet veel later mochten ze ook een zoontje, Wolfgang (2,5), samen verwelkomen. En die viert nu een wel heel bijzondere dag!

Wolfgang mag woensdag, op 24 mei, drie kaarsjes uitblazen. En dat werd deze week al uitgebreid gevierd. “Gisteren al groot feest, volgende week pas jarig”, schreef Tatyana vrijdag op Instagram. “Prachtige dag vol zon, lekker eten, vriendjes, springkasteel, ballonnen en bellen en veel plezier voor ons liefste, grappigste, mooiste (en soms koppigste) deugnietje. Ik hou oneindig veel van jou!”

En aan de foto’s te zien, was het een groot succes. Een spetterend feest en aan felicitaties geen gebrek, wat meer kan je wensen? “Fijne verjaardag”, “Een dikke kus en knuffel voor de jarige”, “Amai, de tijd gaat snel”, “3 jaar, wat een heerlijke leeftijd”, “Dat zag er een topfeest uit” en “Hij heeft ongetwijfeld een topverjaardag gehad”, willen Tatyana’s volgers kwijt. “Happy Wolfieday”, schrijft Adriaan Van den Hoof. En ook Cathy Luyten komt het feestvarken feliciteren in de reacties.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws