"Juist de papa": Mathias Coppens betovert volgers met foto's van pasgeboren zoon Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Juist de papa": Mathias Coppens betovert volgers met foto's van pasgeboren zoon

"Juist de papa": Mathias Coppens betovert volgers met foto's van pasgeboren zoon

Mathias Coppens mocht eind december zijn derde kindje verwelkomen. Hij en zijn Linn Trappeniers kregen een zoontje, Gust. Maar de presentator had al twee kinderen, zijn zoon Marcel en dochter Lowis, uit een vorige relatie. En die pronken maar al te graag met hun kleine halfbroertje.

Op 19 december 2022 mochten Mathias Coppens en zijn vriendin, Linn Trappeniers, hun eerste kindje samen verwelkomen. Ze kregen een zoontje, dat luistert naar de naam Gust. Net voor het nieuwe jaar begon, mocht Mathias dus voor de derde keer papa worden. Daarvoor had hij al twee kindjes uit een vorige relatie, zijn zoon Marcel en dochter Lowis.

En of ze trots zijn met hun kleine broer! Op hun vaders Instagram poseren Marcel en Lowis elk om de beurt met de kleine Gust. “Brother bear” en “My lovely daughter and son”, schrijft Mathias respectievelijk bij de kiekjes van zijn kroost.

Twee druppels water

“Wat een mooie jongen”, “Twee druppels water da papa”, “Amai, zo hard lijken op jou”, “Zo schattig”, “Fiere grote broer en zus” en “Mooie plaatjes”, klinkt het in de reacties. “Knapperds” en “Liefde zus eveeeeer voor Gust”, schrijft Linn ten slotte over Marcel en Lowis.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws