Hanne, Marthe en Julia van K3 zijn er het hart van in: "Hoe oneerlijk kan het leven zijn?" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Hanne, Marthe en Julia van K3 zijn er het hart van in: "Hoe oneerlijk kan het leven zijn?"

Hanne, Marthe en Julia van K3 zijn er het hart van in: "Hoe oneerlijk kan het leven zijn?"

Voor Hanne Verbruggen, Marthe De Pillecyn en Julia Boschman is een bijzonder moeilijk moment aangebroken. De meisjes van K3 moesten namelijk afscheid nemen van een grote fan, wiens laatste wens ze nog in vervulling hielpen gaan.

Eind juli hadden de meisjes van K3 nog de eer om de 5-jarige Léon uit Diepenbeek te ontmoeten. Het jongetje vocht toen al meer dan een jaar tegen botkanker, met uitzaaiingen op de longen. Dankzij Make-A-Wish kon zijn allergrootste droom twee maanden geleden in vervulling gaan: dansen en zingen met de enige echte K3. Helaas is de moedige Léon inmiddels gestorven.

Afgelopen weekend namen vrienden en familie met ‘10.000 luchtballonnen’ - gekleurde ballonnen - afscheid van de jongen. Onze redactie wenst alle nabestaanden veel goede moed toe in deze zware periode. “Veel sterkte met dit verlies”, “Heel veel moed en kracht”, “Hoe oneerlijk kan het leven zijn” en “Zo erg, mooi dat zijn laatste wens nog uitgekomen is”, steken ook de K3-fans Léons dichte omgeving een hart onder de riem op sociale media. Ook bij Hanne, Marthe en Julia zal dit nieuws hard binnengekomen zijn.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws