"Heel bijzonder dit te mogen aankondigen": Mathias Vergels komt met verrassing van formaat

230504lynnvandenbroeckmathiasvergelsphotonews
Het zijn bewogen tijden voor Lowie Bomans in ‘Thuis’, nu zijn kindje op komst is en zijn beste vriend, Bob, uit hun bedrijf wil stappen. Gelukkig gaat het er met acteur Mathias Vergels een pak beter aan toe. Zo mocht hij net zeer heuglijk nieuws met de wereld delen.
Goed nieuws voor de fans van Mathias Vergels! Zij kunnen de acteur binnenkort ook naast ‘Thuis’ aan het werk zien, want hij duikt opnieuw het theater in. “Héél blij om deze te mogen aankondigen…”, schrijft Mathias vol ongeloof op Instagram. Samen met zijn “compagnon de route”, muzikant Manu Huylebroeck, doorkruist hij Vlaanderen vanaf september met zijn gloednieuwe muzikale voorstelling ‘Het Komt Voor In De Beste Families’.
Mathias en Manu zullen in totaal zo’n 35 keer samen op de planken staan. ‘Het Komt Voor In De Beste Families’ wordt een taboedoorbrekende voorstelling in samenwerking met Similes vzw, een familieorganisatie voor naastbetrokkenen van psychisch kwetsbare personen. “Over de onmacht, de angst, het verdriet en de schaamte die familieleden soms ervaren wanneer één van hun naasten ernstige psychische problemen blijkt te hebben”, legt de ‘Thuis’-acteur uit.

Zo fier

“Wauw, fantastisch”, “Dat is prachtig”, “Chapeau”, “Ik kom zeker kijken”, “Kijk er al naar uit” en “Veel succes en vooral plezier toegewenst”, reageren Mathias’ fans dolenthousiast in de comments. “Amai… zo fier’, wil ook zijn vriendin, ‘Thuis’-collega Lynn Van den Broeck (Viv), kwijt. Mathias is in ieder geval weer druk in de weer. Want naast ‘Thuis’ en zijn theatervoorstellingen timmert hij ook stevig aan zijn zangcarrière. Zo bracht hij onlangs nog twee singles, ‘Te Mooi Om Waar Te Zijn’ en ‘Sinds Jij Bent Weggegaan’, uit. Ongetwijfeld leuke tijden dus!