Herbert Flack heeft bijzonder goed nieuws voor de fans van 'Aspe': "Van In is terug"

230421herbertflackphotonews
Tien jaar geleden werd de laatste aflevering van 'Aspe' uitgezonden op VTM. Maar binnenkort vertolkt Herbert Flack opnieuw de rol van de legendarische Brugse inspecteur Van In. Dat meldt Het Laatste Nieuws.
Volgend jaar komt er namelijk een gloednieuw, interactief theaterstuk waarin Herbert Flack de hoofdrol zal spelen: 'Aspe, moord in de studio'. Daarin zal het publiek ook samen met Van In actief meezoeken naar de moordenaar.
"'Aspe' blijft een iconisch gegeven", vertelt co-scenarist Frank Van Laecke en bedenker van het concept in Het Laatste Nieuws. "Ik ben ervan overtuigd dat het publiek het weer ontzettend spannend zal vinden om als getuige van een moord in een tv-studio aanwezig te zijn en om samen met Van In de dader te ontmaskeren", aldus Van Laecke.

Leren jas

"Bovendien vind ik het heerlijk dat mijn goede vriend Herbert Flack zijn leren jas terug mag aantrekken om het onderzoek in goede banen te leiden", klinkt het. 'Aspe, moord in de studio' is vanaf 17 mei 2024 te zien in Play Zuid in Antwerpen.