Herman Brusselmans gaat door erg moeilijke periode: "Het is verschrikkelijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans gaat door erg moeilijke periode: "Het is verschrikkelijk"

Herman Brusselmans gaat door erg moeilijke periode: "Het is verschrikkelijk"

Herman Brusselmans is al sinds vorige maand gestopt met roken. Toch blijft hij het bijzonder moeilijk vinden om van de sigaret af te blijven. Dat vertelt hij in Het Nieuwsblad.

In zijn meest recente column in Humo liet Herman Brusselmans uitschijnen dat hij opnieuw begonnen is met roken. Maar dat weerlegt hij in Het Nieuwsblad. "Ik ben nog steeds gestopt", aldus de 66-jarige schrijver. "Die column schreef ik zodat mensen zoals jij zich zouden afvragen: Is hij nu opnieuw begonnen of niet? Niet dus."

Het is vooral voor zijn zoontje Roman, die inmiddels al 7 maanden oud is, dat hij de sigaret definitief wilde afzweren. "Mijn lief slaat me de kop in als ik ooit nog een sigaret opsteek", aldus Brusselmans. Toch blijft hij het bijzonder moeilijk hebben.

Boek

"Het is verschrikkelijk. Al dat gezeik over ‘het zit tussen uw oren’, dat werkt niet bij mij. Ik zit nog altijd volop op kauwgom te sjieken. Maar voorlopig bijt ik op mijn tanden", klinkt het vastberaden. In februari brengt hij ook een boek uit met zijn ervaringen als ex-roker. Daarin zullen zijn columns gebundeld worden. "Als een soort dagboek, zeg maar."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws