Herman Brusselmans maakt geweldig nieuws bekend over eerste kindje met Lena Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Herman Brusselmans maakt geweldig nieuws bekend over eerste kindje met Lena

Herman Brusselmans maakt geweldig nieuws bekend over eerste kindje met Lena

Nog even en Herman Brusselmans mag zich voor de allereerste keer papa noemen. Zijn vriendin Lena is zwanger van hun eerste kindje. Daar deelt de schrijver nu groot nieuws over in ‘De Laatste 100 Uur’ van Luk Alloo.

Afgelopen zomer kondigden Herman en Lena aan dat ze hun eerste kindje samen verwachten. Het koppeltje heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze een zoontje krijgen. Ook zijn naam maakten ze al bekend: Roman Brusselmans. Nu verklapte Herman in ‘De Laatste 100 Uur’ dat de zwangerschap "een beetje een accidentje" was. Maar dat maakt het voor hem zeker niet minder speciaal.

"Dit is wel een van de bijzonderste dingen in mijn leven”, geeft de schrijver toe tijdens de uitzending. Herman is op zijn 65ste helemaal klaar voor het vaderschap, en de kleine spruit laat nu niet lang meer op zich wachten. “Lena is uitgerekend voor 2 maart", onthult Herman. Waarna hij meteen belooft “de beste papa aller tijden” te worden.

“Dat is de bedoeling”, besluit hij. “Ik ga dat kind - vanaf het kan - enorm veel vrijheid geven”, klinkt het bij Herman. “Als die kleine op zijn veertiende zegt: 'Ik wil vuilnisman worden.' Oké, waarom niet? En dat geldt ook voor Lena”, zegt de toekomstige papa. Het aftellen kan dus beginnen.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws