Het gaat niet goed met Valerie De Booser: ex van Koen Wauters heeft slecht nieuws over gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Het gaat niet goed met Valerie De Booser: ex van Koen Wauters heeft slecht nieuws over gezondheid

Het gaat niet goed met Valerie De Booser: ex van Koen Wauters heeft slecht nieuws over gezondheid

In 2020 liep het huwelijk van Valerie De Booser en Koen Wauters op de klippen. Nu, ruim drie jaar later, gaat Valerie nog steeds als vrijgezel door het leven. Geen geluk in de liefde dus, maar ook niet in haar gezondheid.

Valerie De Booser doet iedereen schrikken. Op Instagram zien we haar plots aan een infuus hangen. De ex van Koen Wauters heeft blijkbaar enkele lastige weken achter de rug. Ze is namelijk erg ziek geweest, waardoor ze nu volledig verzwakt is. Daarom besloot ze een bezoekje te brengen aan de Lightfalls Clinic in Melle voor een intraveneuze behandeling.

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

“Na een stevig griepje, even een opkikkertje nodig”, schrijft Valerie op haar verhaal bij een foto van haar baxter. In de kliniek krijgt ze via het infuus wat extra vitaminen toegediend om extra energie bij te tanken en de vermoeidheid tegen te gaan.

Vitamine D

Maar intussen is Valerie gelukkig aan de beterhand en geniet ze met volle teugen van het zonnetje. “Eindelijk nog eens buiten”, haalt ze opgelucht adem. Een stevige portie vitamine D zal haar ongetwijfeld deugd doen!

Bron: Instagram Stories
Bron: Instagram Stories

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws