Heuglijk liefdesnieuws uit het 'Big Brother'-kamp: deze ex-deelnemer stapt binnenkort in het huwelijksbootje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Heuglijk liefdesnieuws uit het 'Big Brother'-kamp: deze ex-deelnemer stapt binnenkort in het huwelijksbootje

Heuglijk liefdesnieuws uit het 'Big Brother'-kamp: deze ex-deelnemer stapt binnenkort in het huwelijksbootje

Geen geluk in het spel, betekent geluk in de liefde, zeggen ze wel eens. Dat lijkt voor Dimitri alvast te kloppen. De kandidaat heeft ‘Big Brother’ dan wel niet gewonnen, maar mag zichzelf sinds gisteren wel een verloofde man noemen!

Dimitri heeft al een hobbelig liefdesparcours afgelegd. Vorig jaar kreeg hij in het ‘Big Brother’-huis nog vlinders voor Vera. Hoewel er volgers de kijkers geen toekomst zat in hun relatie, slaagden ze er na hun ‘Big Brother’-avontuur in het tegendeel te bewijzen. Toch kwam er niet veel later een einde aan hun sprookje. “Ik vind het enorm jammer dat het niet werkte, want ik dacht oprecht de liefde gevonden te hebben”, liet Vera toen weten op Instagram.

Kort daarna vond de kandidate opnieuw de liefde bij ‘Big Brother’-medekandidaat Sercan, maar ook die relatie liep op de klippen. Dimitri had meer geluk! Ook hij vond een nieuwe liefde, Cleo. De tortelduifjes zijn smoorverliefd. Zo verliefd dat de ‘Big Brother’-deelnemer gisteren voor zijn vriendin op één knie ging in Griekenland.

Next chapter

Het koppel kondigde hun verloving zojuist zelf aan op Instagram. “Op het volgende hoofdstuk van ons liefdesverhaal”, glunderen Dimi en Cleo. “Proficiat, schatjes”, “Gefeliciteerd”, “Prachtig koppel” en “Veel geluk samen”, luidt het meteen in de comments. Ook Salar, die ‘Big Brother’ vorig jaar won, komt zijn goede vriend feliciteren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws