"I did a thing": Kato Callebaut zet er impulsief de schaar in en pronkt met gloednieuw kapsel Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"I did a thing": Kato Callebaut zet er impulsief de schaar in en pronkt met gloednieuw kapsel

"I did a thing": Kato Callebaut zet er impulsief de schaar in en pronkt met gloednieuw kapsel

Kato Callebaut is in blijde verwachting van haar eerste kindje met haar man Tom Dice. De zangeres gaat binnenkort dus een gloednieuwe fase van haar leven in. En daar hoort blijkbaar een nieuw kapsel bij.

Het zijn mooie tijden voor Kato Callebaut en Tom Dice. The Starlings hebben net een zomer bomvol concerten achter de rug en tellen af naar de komst van de kleine spruit. De toekomstige mama straalt in haar vel!

Of heeft dat iets met haar make-over te maken? Kato hintte al een tijdje dat ze iets nieuws wilde uitproberen met haar haar en besloot gisteren impulsief aan te kloppen bij haar kapper. De zangeres liet zich een gloednieuw kapsel aanmeten en gaat nu met een kleine froufrou door het leven.

Impulsief

“I did a thing”, schrijft Tom Dices echtgenote geheimzinnig op haar Instagramverhaal. Op een duidelijke foto van het resultaat is het nog even wachten, maar de zangeres laat nu al een glimp van haar nieuwe look zien. Wat vind jij ervan?

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws