Iedereen denkt hetzelfde over de nieuwe vakantiekiekjes van Anouk Matton Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen denkt hetzelfde over de nieuwe vakantiekiekjes van Anouk Matton

Iedereen denkt hetzelfde over de nieuwe vakantiekiekjes van Anouk Matton

Anouk Matton, Dimitri Vegas en hun zoontje London genieten momenteel van een welverdiende vakantie in het zonovergoten Thailand. Op haar Instagrampagina laat de blondine nu verschillende beelden zien van hun tripje en haar volgers moeten meteen iets kwijt over de eerste foto.

Vlaanderen heeft Anouk Matton enkele weken geleden beter leren kennen in 'The Masked Singer'. Ze nam deel aan het derde seizoen van het populaire VTM-programma en zij kroop in het pak van Vlinder. Anderen zullen haar dan misschien weer beter kennen als dj MATTN of als de echtgenote van Dimitri Vegas.

De twee vormen al verschillende jaren een koppel en in 2017 stapten ze in het huwelijksbootje op Ibiza. Hun liefde bezegelden ze in 2021 dan weer met een kindje, want toen mochten ze hun zoontje London verwelkomen. Momenteel vertoeft het gezinnetje in Thailand en daar krijgen we nu knappe plaatjes van te zien op de Instagrampagina van Anouk. "Thailand dump", klinkt het.

Schattig

Al snel laten heel wat volgers lieve berichtjes achter. "Ziet er geweldig uit", "Deze foto's zijn net zoals jouw muziek: kunst", "Zalig", "Zo mooi", "Wauw", "Mooie foto's", en "Prachtig gezinnetje", klinkt het onder meer in de comments. Ook hebben ze nog iets te zeggen over de eerste foto waarop Anouk en London samen voor de camera poseren. "Oh, dit is de mooiste foto ooit", "Zo lief, London", "Ah, zo schattig" en "Wat lief", reageren ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws