Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe gezinsfoto van Kelly Pfaff en Sam Gooris Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe gezinsfoto van Kelly Pfaff en Sam Gooris

Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe gezinsfoto van Kelly Pfaff en Sam Gooris

Kenji Gooris, de zoon van Kelly Pfaff en Sam Gooris, heeft op Instagram een nieuw plaatje geplaatst samen met zijn ouders en zijn zus Shania. Daar krijgt hij meteen heel veel reacties op.

Sam Gooris en Kelly Pfaff hebben twee kinderen, Kenji en Shania. Kenji deelt op zijn Instagrampagina een nieuwe foto van zijn gezin in de Verenigde Staten. “Expeditie Gooris - Amerika”, schrijft hij erbij. Daarmee verwijst hij naar het nieuwe seizoen van ‘Expeditie Gooris’, waarin ze gaan roodtrippen door Amerika.

In het vorige seizoen verkenden ze al enkele plaatsen in Europa, maar nu zullen ze dus Amerika onveilig maken. Zijn volgers merken allemaal hetzelfde op aan de gezinsfoto, namelijk dat ze er alle vier heel goed uitzien. “Alleen maar knappe koppen”, “Prachtig gezin, iets om jaloers op te zijn”, en “Mooie foto van een geweldige familie”, klinkt het onder meer.

Bovendien kunnen ze niet wachten om de reeks te bekijken. “Kijk er al naar uit”, “Weer leuke tv”, “Ben benieuwd”, “Oh, te gek” en “We kijken al uit naar jullie avonturen”, reageren ze enthousiast. “Wanneer kunnen we gaan genieten?” en “Wanneer op tv?”, vragen sommigen zich nog af.

Populair

Laatste nieuws