Verrassing van formaat: Koen Wauters kondigt in primeur fantastisch nieuws aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Verrassing van formaat: Koen Wauters kondigt in primeur fantastisch nieuws aan

Verrassing van formaat: Koen Wauters kondigt in primeur fantastisch nieuws aan

Koen Wauters schittert momenteel nog even als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’. Eens het programma weer op zijn einde is, heeft de zanger bijzonder grote plannen voor ons in petto. Koen maakt op MNM geweldig nieuws bekend.

De fans van Clouseau hebben iets om naar uit te kijken. Op 1 april zullen de gebroeders Wauters opnieuw de pannen van het dak spelen in het Antwerpse Sportpaleis. Niet met een eigen concert weliswaar, maar met een gastoptreden tijdens MNM’s ‘Back To The 80, 90’s en 00’s’. Máár dar blijft het niet bij.

Na meer dan 30 jaar op de planken, lijken de fans nog steeds geen genoeg te krijgen van Clouseau. Afgelopen zomer betoverden Koen en Kris Wauters nog verschillende festivalpodia. "Wij hebben een fantastische zomer achter de rug”, vertelt Koen op MNM. Maar de broers krijgen toch heimwee naar hun eigen Sportpaleisshows. “Het Sportpaleis is zeer nostalgisch, dus dat willen we nog wel eens doen”, klinkt het.

Of er ook al concrete plannen zijn? "Ja. Eigenlijk wel. Het is eigenlijk een beetje een primeur”, verklapt Koen op de radio. Clouseau wil niets liever dan het Sportpaleis binnenkort weer samen onveilig te maken én dat gaan ze dus doen ook. “Maar het zal nog even duren”, zegt de zanger. "2024?", vraagt MNM-presentator Sander Gillis. Waarop bij Koen een mysterieuze, maar veelbetekenende “Hmmm" volgt. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws