Tanja Dexters moet pijnlijke gevolgen van haar fouten onder ogen zien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tanja Dexters moet pijnlijke gevolgen van haar fouten onder ogen zien

Tanja Dexters moet pijnlijke gevolgen van haar fouten onder ogen zien

Tanja Dexters heeft er niet bepaald een gemakkelijke periode op zitten. Zo’n zes jaar verdween ze uit beeld. Een echtscheiding, enkele rechtszaken en schandalen later krijgt de ex-Miss België haar leven stilaan weer op de rails. Maar dat verloopt niet zonder slag of stoot.

Vorig jaar in mei moest Tanja Dexters nog voor de politierechter verschijnen. Een paar maanden eerder werd ze door de politie namelijk tegengehouden op de baan. Ze zigzagde over de weg, reed maar liefst vier keer door het rood en botste zelfs tegen een oplegger. Als we Tanja mogen geloven, was ze niet onder invloed van drank of drugs. Maar daar dacht de rechter duidelijk anders over.

Ze raakte haar rijbewijs kwijt voor zes maanden. Althans, dat is wat ze dacht. “Blijkbaar hebben mijn advocaat en ik dat fout geïnterpreteerd”, vertelt ze nu in Het Laatste Nieuws. “Recent werd ik zogezegd betrapt achter het stuur — dat was iemand anders — en kreeg ik een pv in de bus. Daarin kreeg ik voor het eerst te lezen dat ik eigenlijk een levenslang rijverbod heb”, moet ze toegeven.

Tot mei 2120 mag de ex-Miss geen voertuig meer besturen. “Zelfs geen elektrische step”, klinkt het verrast. Dat is nog zo’n 98 jaar, maar Tanja geeft niet op. Na zes maanden mag ze gelukkig een nieuwe aanvraag indienen. Ondertussen heeft ze al drie maanden geen druppel alcohol meer aangeraakt en geen enkel jointje gerookt. “Ik laat me ook om de twee weken testen. Binnen drie maanden stuur ik opnieuw een haarstaal op om te tonen dat ik er alles aan heb gedaan”, besluit Tanja.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws