Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe vakantiefoto's van 'Temptation'-Pommeline Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe vakantiefoto's van 'Temptation'-Pommeline

Iedereen merkt hetzelfde op aan nieuwe vakantiefoto's van 'Temptation'-Pommeline

Pommeline Tillière heeft de afgelopen dagen genoten van een leuke citytrip in de Britse hoofdstad. Op haar Instagrampagina deelt ze daar nu verschillende beelden van en haar volgers moeten daar meteen iets over kwijt.

Pommeline Tillière is bekend geworden door haar deelname aan 'Temptation Island'. Sindsdien is ze ook enorm populair op sociale media. Op Instagram heeft ze de laatste dagen heel wat gepost over haar reisje naar Londen. Ze heeft enkele dagen vertoeft in de grootstad samen met haar vriend Cirio. Het koppel had daar ook nog iets bijzonders te vieren, want Pommeline mocht op 2 mei 29 kaarsjes uitblazen.

Intussen zijn de twee al terug in België, maar de realityster is nog volop aan het nagenieten. Op Instagram deelt ze nu de leukste beelden van de citytrip. "London recap", schrijft ze erbij. Ook krijgen we enkele foto's te zien waarop ze samen met haar vriend voor de camera poseert. De fans van Pommeline merken aan die kiekjes van hun tweetjes meteen iets op.

Liefde

Zo vinden ze namelijk dat het koppel heel goed bij elkaar past en dat laten ze ook aan haar weten. "Twee mooie mensen in Londen", "Geweldig koppel, heel veel succes gewenst samen", "Toffe foto's", "Mooi koppel", "Mooie foto's van jullie" en "Toppertjes", klinkt het meermaals in de commentaren.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws