Na ontslag bij 'Thuis': actrice Tina Maerevoet heeft iets bijzonders te vieren Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na ontslag bij 'Thuis': actrice Tina Maerevoet heeft iets bijzonders te vieren

Na ontslag bij 'Thuis': actrice Tina Maerevoet heeft iets bijzonders te vieren

Eind december kwam de donderslag bij heldere hemel in ‘Thuis. Na 15 mooie seizoenen moesten de trouwe kijkers onverwacht afscheid nemen van het geliefde personage Paulien. Haar vertrek viel Tina Maerevoet enorm zwaar. Maar nu heeft de voormalige ‘Thuis’-actrice iets groots te vieren.

De plots dood van Paulien kwam niet alleen als een shock voor de kijkers, maar ook voor Tina Maerevoet. De actrice is namelijk niet op eigen vraag vertrokken. “Ik dacht dat de schrijvers verder zouden bouwen op de verhaallijn rond het wensouderschap met Lowie. Ik keek zelf ook uit naar die positieve verhaallijn”, zei Tina in Het Laatste Nieuws. “Toen ik vernam wat er voor schokkends zou gebeuren met Paulien, was ik wel even stil. Ik begreep het zelf niet zo goed. Maar ik heb de knop snel omgedraaid. Het heeft geen zin om tegen zo'n beslissing in te gaan.”

Maar de actrice liet het hoofd niet hangen. Ze mocht bovendien achter de schermen aan de slag blijven als kindercoach. En had gisteren iets bijzonders te vieren. Tina is een jaartje ouder geworden en heeft nu 39 lentes op de teller staan. “Op mijn nieuwe levensjaar”, schrijft ze gelukkig op Instagram.

Geniet van de laatste 3

39, dat zou je haar niet toegeven! In ieder geval, de voormalige soapactrice wordt overladen met felicitaties. “Gelukkige verjaardag, lieve Tina”, “Happy birthday, topper”, “Dikke proficiat met je 39 jaartjes”, “Een prachtig nieuw levensjaar!”, “Gefeliciteerd, beauty” en “Geniet van die laatste 3, die 4 komt er snel aan”, luidt het in de comments. “We missen je in ‘Thuis’”, moeten enkele fans nog van het hart.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws