Aaron Blommaert in de zevende hemel: "Nooit gedacht dat ik dit zou mogen doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Aaron Blommaert in de zevende hemel: "Nooit gedacht dat ik dit zou mogen doen"

Aaron Blommaert in de zevende hemel: "Nooit gedacht dat ik dit zou mogen doen"

Het gaat Aaron Blommaert voor de wind. Zopas ‘The Masked Singer’ gewonnen als Tovenaar én zijn debuutsingle ‘Zonde’ uitgebracht, wat wil een mens nog meer? Maar wat de zanger nu overkomt, had hij zelf nooit van zijn leven zien aankomen.

Aaron Blommaert heeft het allemaal. Hij presenteert - ‘The Voice van Vlaanderen’ bijvoorbeeld -, hij acteert - denk maar aan zijn personage Raven in ‘Familie’ -, hij zingt - zoveel is duidelijk - en hij presenteert op de radio. “Maar had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen of mógen doen”, zegt de radiostem nu live op MNM. “Ik moet namelijk even mezelf aankondigen op de radio”.

Afgelopen vrijdag, op 5 mei, liet Aaron zijn debuutnummer ‘Zonde’ op de wereld los. Maar nog geen drie dagen later werd zijn liedje al verkozen tot MNM Big Hit. Wat een verrassing! “Deze vrijdag heb ik mijn allereerste eigen single uitgebracht. Ik heb die geschreven met een geweldig team. Die song is ‘Zonde’ geworden. Ik ben superdankbaar dat ik verkozen ben. Merci, MNM”, zegt de presentator vol ongeloof.

Dubbel en dik verdiend

“Ik kies de playlist niet zelf. Ik draai het omdat MNM dat wil””, voegt de zanger er voor alle duidelijkheid al lachend aan toe. In ieder geval: zijn fans zijn ongelooflijk trots. “Je bent zo goed bezig”, “Hoe leuk”, “Geweldig nummer”, “Prachtig gezongen”, “Proficiat”, “Dik verdiend” en “Je mag fier zijn”, luidt het in de opmerkingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws