Ingeborg en Roland al 26 jaar getrouwd: "Dát is het geheim van ons huwelijk" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ingeborg en Roland al 26 jaar getrouwd: "Dát is het geheim van ons huwelijk"

Ingeborg en Roland al 26 jaar getrouwd: "Dát is het geheim van ons huwelijk"

Ingeborg en Roland Keyaert delen al heel wat jaren lief en leed met elkaar. Samen kregen ze ook een zoon: MNM-gezicht Robin Keyaert. In een nieuw interview praat de presentatrice openhartig over haar relatie.

Zo'n 26 jaar geleden stapte Ingeborg in het huwelijksbootje met Roland en de twee zijn nog steeds dolgelukkig met elkaar. Het geheim van hun huwelijk? "We hebben echt 'ja' gezegd tegen elkaar", onderstreept ze in Story. Zo heeft ze onlangs vernomen dat er dit jaar 5.000 meer huwelijken zijn met een contract. "Zo van: dat is van jou en dat is van mij. Maar voor mij is dat een 'ja, maar...'", aldus de presentatrice.

"Bij ons is onvoorwaardelijkheid de enige weg", vertelt ze. Ingeborg merkt ook op dat vriendinnen die gescheiden zijn en dan op zoek gaan naar een nieuwe partner, veel eisen stellen. "Hij mag dat niet doen of zich zo niet gedragen", zeggen zij vaak. "Dat zijn allemaal voorwaarden die je oplegt en dan gaat het niet lukken", klinkt het.

Geen sleur

Ingeborg vertelt ook nog dat er geen sleur in haar relatie sluipt. "Het is nooit saai met jou, want ik weet nooit wat je gaat doen", zegt haar echtgenoot vaak. "Onze relatie blijft steeds fris, levendig en verrassend. Overgoten met heel veel liefde", gaat ze verder. "Die wordt trouwens alleen maar hechter, groter en waardevoller met de jaren", besluit de presentatrice.

4 claps
4 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws