Julie Vermeire verrast al haar volgers en showt nieuwe coupe: "Terug kort" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Julie Vermeire verrast al haar volgers en showt nieuwe coupe: "Terug kort"

Julie Vermeire verrast al haar volgers en showt nieuwe coupe: "Terug kort"

Julie Vermeire heeft eerder deze week een bezoekje aan de kapper gebracht en ze heeft besloten om een heel stuk korter te gaan. Het resultaat toont de dochter van Jacques Vermeire nu op haar Instagramverhaal.

Julie Vermeire kennen veel mensen beter als de dochter van Jacques Vermeire. Recent schitterden ze nog samen in de realityreeks 'De Vermeires', maar helaas zal er geen tweede seizoen meer komen. "Er komt geen tweede reeks. Ik heb er zelf de stekker uitgetrokken, op een vriendelijke manier", vertelde Jacques in een gesprek met Dag Allemaal.

Waarom hij instemde voor een realityreeks? "Voor de carrière van mijn kinderen, en omdat het plezant zou zijn. Maar is het plezant geworden? Nee, niet voor mij en niet voor mijn kinderen", aldus de pater familias. Zo kregen ze nog voor het programma van start ging felle kritiek te verduren en die bleef maar aanhouden.

Kort

We zullen het leven van Julie en co dus niet meer kunnen volgen op tv, maar gelukkig deelt de blondine nog geregeld leuke beelden op haar Instagrampagina. Deze keer laat ze aan haar volgers weten dat ze een nieuwe look heeft. "Terug naar kort haar", schrijft ze onder een kiekje waarop ze haar korte coupe toont.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Populair

Laatste nieuws