Erg pijnlijk: trouwe kijkers uiten plots felle kritiek op 'Chateau Meiland' TV en Radio
TV en Radio

Erg pijnlijk: trouwe kijkers uiten plots felle kritiek op 'Chateau Meiland'

Erg pijnlijk: trouwe kijkers uiten plots felle kritiek op 'Chateau Meiland'

Momenteel kunnen we kijken naar het achtste seizoen van 'Chateau Meiland'. Toch lijkt het dat heel wat fans van het realityprogramma er klaar mee zijn, want op sociale media staat het vol met negatieve reacties onder de posts van de Meilandjes.

In het nieuwe seizoen van 'Chateau Meiland' kunnen we de bekende Nederlandse familie volgen tijdens de verbouwingen van hun nieuwe pension in Noordwijk. Binnenkort openen ze de deuren van Code Rosé, maar er moet nog veel gebeuren. In de nieuwe afleveringen krijgen we dan ook heel veel van de werken te zien.

Volgens veel kijkers vinden ze het jammer dat ze weer continu aan het werken zijn, want dat maakt het eentonig. "Op uitgekeken", "Ik vind er niks meer aan", "Te veel gezien", "De rek is er uit", "Uitgemolken concept", "Is saai geworden", "Wij zijn klaar met de familie Meiland" en "Wij zijn afgehaakt", klinkt het onder meer in de comments onder de recentste posts van Martien en Erica Meiland.

Toneelstuk

Heel wat fans ergeren zich ook aan het geschreeuw van de familie en dat het allemaal gespeeld lijkt. "Nu is het een groot toneelspel en een hoop geschreeuw", "Jammer dat het spontane eraf is, daar zijn jullie beter in dan acteren. Ga alsjeblieft terug naar de basis, naar wie jullie waren. Jullie zijn te leuk om een toneelstuk op te voeren", "Erg gespeeld allemaal, niet meer leuk om naar te kijken", "Dat overgedreven gegil, net een toneelstukje" en "Kappen met deze neppe act", reageren ze ook nog.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws