Jan Paternoster volgend jaar opnieuw 'The Voice'-coach? Eva De Roo verklapt meer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jan Paternoster volgend jaar opnieuw 'The Voice'-coach? Eva De Roo verklapt meer

Jan Paternoster volgend jaar opnieuw 'The Voice'-coach? Eva De Roo verklapt meer

Wat eens schitterend seizoen van ‘The Voice van Vlaanderen’ hebben we alweer achter de rug. En wat een uniek seizoen, met twee spiksplinternieuwe coaches: Mathieu Terryn en Jan Paternoster. Maar moeten de makers volgend jaar alweer op zoek naar nieuwe gezichten?

Eén ding weten we zeker: Jan Paternoster heeft enorm veel plezier beleefd aan zijn rol in ‘The Voice’. “En die liveshows zijn echt wel de kers op de taart geweest, zowel voor de talenten in mijn team als voor mezelf”, wou hij er eerder over kwijt in Dag Allemaal. Maar zien we hem volgend seizoen opnieuw in zijn rode stoel zitten?

Volgens zijn vrouw, Studio Brussel-presentatrice Eva De Roo, heeft Jan nogal een druk jaar voor de boeg. Zo brengt hij onder andere een nieuwe plaat van Black Box Revelation uit. “Of hij nog eens coach mag zijn in ‘The Voice’, weet ik niet”, moet ze toegeven in Story. “Maar hij vindt het enorm leuk.”

Eva zelf hoopt stiekem van wel. “Ik ben heel fier als ik hem bezig zie”, glimlacht de radiopresentatrice. “Hij blijft Jan zoals ik hem ken, niet de mediagetrainde tv-figuur”, aldus zijn trotse vrouw.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws