Jana De Bosscher gaat na 'Blind Getrouwd' opnieuw grote uitdaging aan Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jana De Bosscher gaat na 'Blind Getrouwd' opnieuw grote uitdaging aan

Jana De Bosscher gaat na 'Blind Getrouwd' opnieuw grote uitdaging aan

Jana De Bosscher stapte vorig jaar in het huwelijksbootje met Christiaan Graulus. Helaas werkte het niet tussen de twee, maar Jana gaat nu alweer een nieuwe uitdaging aan. Daar vertelt ze nu zelf meer over op sociale media.

Jana De Bosscher kennen we nog van ‘Blind Getrouwd’. Vorig jaar trouwde ze met Christiaan Graulus en het koppel nam een snelle start. Toch sloeg de vonk niet helemaal over, want ze besloten om ‘nee’ te zeggen tijdens het finale beslissingsmoment. Wel hebben ze elkaar nog verschillende keren gezien na de opnames van het VTM-programma.

Zo hebben ze zelfs nog even gedate om te kijken of het wél klikte tussen hen zonder camera’s in de buurt. Jammer genoeg wees Christiaan haar toen opnieuw af. Enkele maanden later verklapte hij dat hij zo goed als geen contact meer heeft met Jana en dat ze allebei focussen op zichzelf.

Een nieuwe vriend heeft Jana nog niet en voorlopig is ze ook nog niet echt op zoek. Waar ze nu vooral haar tijd in steekt? Sporten. Op haar Instagramverhaal onthult ze nu ook leuk nieuws. “Nieuwe challenge!”, klinkt het enthousiast. “14 dagen lang elke dag 18.000 stappen zetten”, legt ze uit. Ze geeft ook meteen een tip om dit vol te kunnen houden. “Podcast aan en gaan!”, besluit ze.

Jana De Bosscher gaat na 'Blind Getrouwd' opnieuw grote uitdaging aan

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws