Janine Bischops deelt hartverscheurend nieuws: "Heb ik nog altijd spijt van" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Janine Bischops deelt hartverscheurend nieuws: "Heb ik nog altijd spijt van"

Janine Bischops deelt hartverscheurend nieuws: "Heb ik nog altijd spijt van"

Janine Bischops laat in een nieuw interview in haar ziel kijken. De 81-jarige actrice praat onder andere openhartig over haar carrière, maar ook over haar liefdesleven. Zo moet ze plots iets droevigs kwijt over haar allereerste relatie.

Janine Bischops is in haar leven al twee keer getrouwd geweest, zonder succes. “Mijn twee huwelijken hebben het niet gehaald, dat is geweten”, vertelt ze aan Primo. Met acteur Walter Moeremans kreeg ze zelfs twee kinderen. De actrice verklapt nu zelf meer over waarom die twee huwelijken misschien wel zijn misgelopen.

Zo was Janine amper zestien jaar oud toen ze smoorverliefd werd op haar eerste vriendje Karl Heinz. Hij was haar Duitse correspondentievriend. “Eigenlijk ben ik altijd verliefd op hem gebleven", onhult ze. "Misschien zijn daardoor mijn huwelijken mislukt, denk ik soms”, geeft ze eerlijk toe.

Toch besloot de actrice om een punt te zetten achter die bijzondere relatie, omdat ze dacht dat ze niet zou kunnen aarden in Duitsland. “Maar ik heb daar nog elke dag spijt van”, biecht Janine op. “Want ik wéét dat hij me ook nog altijd héél graag ziet. Hij was de liefde van m’n leven”, klinkt het triest.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws