Jeroen Meus en zijn vrouw Stephanie hebben droevig nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Jeroen Meus en zijn vrouw Stephanie hebben droevig nieuws te melden

Jeroen Meus en zijn vrouw Stephanie hebben droevig nieuws te melden

Jeroen Meus en zijn vrouw Stephanie hebben samen één kind, Georges. Hij is intussen al elf jaar. Een tweede kind is er nooit gekomen.

"We hadden meer kinderen willen hebben, maar dat is er nooit van gekomen", citeert TV-Familie de droevige boodschap van Jeroen. "Georges is geboren in 2012 en in feite heb ik hem de eerste twee à drie jaar amper gezien doordat ik zoveel aan het werken was. Op een gegeven moment is er dan iemand met een hamer op m'n kop komen kloppen. Toen besefte ik dat ik moest oppassen voor m'n gezondheid", legt de tv-kok uit.

"Het werd een beetje donker in m'n hoofd", gaat Jeroen voort. "Ik heb toen wat gesnuffeld aan een burn-out. Lang geleden, hé. En ik denk dat ik op tijd heb kunnen voelen dat er iets niet goed zat. Zodoende kon ik makkelijk herstellen. Maar ik voelde dat het zo niet verder kon, en ik ben toen vol voor 'Dagelijkse Kost' gegaan en heb afscheid genomen van mijn restaurant Luzine."

"En dan kwam ik thuis en wou ik heel graag bij m'n zoontje zijn, maar ik kon dat eigenlijk niet verdragen. Dat was moeilijk. Zo'n jong baby'tje is niet evident, hé. Maar nu geniet ik echt van de rust in mijn leven. En dat is heel aangenaam", besluit Jeroen.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws