"Jij kan écht alles": Eline De Munck blaast iedereen omver met bijzonder filmpje Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Jij kan écht alles": Eline De Munck blaast iedereen omver met bijzonder filmpje

"Jij kan écht alles": Eline De Munck blaast iedereen omver met bijzonder filmpje

Een verborgen talent kan je het niet noemen, maar niet iedereen weet dat Eline De Munck een stukje kan zingen. Haar zangtalent toont ze nu nog maar eens aan al haar volgers op Instagram. Zo deelt ze een prachtig filmpje van een recent optreden.

Nog niet zo lang geleden was Eline De Munck één van de hoofdverdachten in ‘The Masked Singer’. Zo dachten heel wat kijkers dat zij Soaperstar was. Uiteindelijk bleek dat Kat Kerkhofs in dat pak zat, maar het was niet zo vreemd dat Eline verdacht was. Ze heeft namelijk al heel wat ervaring met zingen.

Hoewel ze tegenwoordig niet meer vaak op de planken staat, schitterde ze vroeger onder meer in het Eén-programma ‘Steracteur Sterartiest’. Daarnaast was ze ook de frontvrouw van Ellektra. Eigen muziek heeft ze sindsdien niet meer uitgebracht, maar ze heeft vorig jaar wel nog indruk gemaakt op ‘Nacht van de Punch’.

Magisch

Ze trad op dat event zelfs op met een volledig harmonisch orkest en daar krijgen we nu enkele leuke beelden van te zien. “Eén van de meest magische ervaringen van vorig jaar”, aldus Eline. Haar volgers zijn alvast onder de indruk. “OMG, deze foef kan echt alles, hé”, “Zo mooi, Eline” en “Queen”, klinkt het onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws